Λαχταριστό Ροζ!


Εντάξει ...σας έχω πει για την Yves Rocher πόσο την λατρεύω, γιατί δεν κάνει πειράματα στα ζώα, γιατί βασίζεται στην φυτική κοσμετολογία, γιατί γίνονται έλεγχοι για όλα τα προϊόντα, γιατί όλες οι συσκευασίες -ακόμη και οι σακούλες μεταφοράς των προϊόντων- είναι από ανακυκλώσιμα υλικά και μπορούν να ανακυκλωθούν! Πάνω από όλα ...είναι αποτελεσματικά!
Πολλοί λόγοι ...αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσω αυτό το υπέροχο κραγιόν σε χορταστικό υπέροχο Ροζ χρώμα της σειράς Grand Rouge, της χρυσής σειράς κραγιόν της εταιρείας!




Εδώ να πούμε ότι τα κραγιόν της εταιρείας Yves Rocher, δεν περιέχουν τον επικίνδυνο μόλυβδο... και ένας τρόπος για να το τσεκάρετε και εσείς από μόνοι σας, είναι να κάνετε ένα test.
Πάρτε ένα χρυσό δαχτυλίδι και τρίψτε λίγο ποσότητα του κραγιόν. Εάν το χρώμα του δαχτυλιδιού αλλάζει και γίνετε μαύρο, τότε το κραγιόν σας περιέχει μόλυβδο.

Εδώ λοιπόν είμαστε ήσυχες ότι αυτό που βάζουμε στα χείλη μας είναι φιλικό προς το περιβάλλον αλλά και προς εμάς.
Η συσκευασία είναι πολύ πρακτική, σε χρυσό χρώμα, για να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, μιας και αυτή η σειρά, η Grand Rouge, περιέχει έλαιο Καμέλιας.
Ο κωδικός 88025 είναι το Εκτυφλωτικό χορταστικό Ροζ και πραγματικά είναι Εκτυφλωτικό χορταστικό Ροζ! Παχύ χρώμα που απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει.

Σε αυτή τη σειρά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, για κάθε γούστο, αλλά λόγο Άνοιξης και Καλοκαιριού επέλεξα αυτήν την γλυκιά και έντονη απόχρωση του Ροζ! Πως σας φαίνεται;

Στην Yves Rocher υπάρχουν μόνιμα εκπτώσεις, και ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις εάν αποκτήσετε κωδικό πελάτη ο οποίος βγαίνει δωρεάν με την πρώτη σας παραγγελία, για να κάνετε τα ψώνια μας σε προνομιακές τιμές για πάντα!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα Yves Rocher!






2 σχόλια:

  1. πολύ ωραια απόχρωση! Δεν ηξερα οτι η Yves ROcher είχε αι καλλυντικά! την ηξερα μόνο για τα αφρόλουτρα και τις κρέμες σώματος!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης, τόσο για τις γυναίκες όσο και για άντρες και παιδιά! Είμαι συνεργάτης τα τελευταία χρόνια, ό,τι χρειαστείς επικοινώνησε μαζί μου!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.