Παίζουμε και μαθαίνουμε με BrainBox!



Έβλεπα σε βιβλιοπωλεία κάτι κουτάκια με διάφορα θέματα, χρώματα, ωραίες εικόνες, μου λέγανε ότι είναι ενδιαφέροντα και αρέσουν στα παιδάκια... μέχρι που ήρθε ένα και σε εμάς δώρο γενεθλίων! Το θέμα "Δεινόσαυροι"!

Ουσιαστικά είναι ένα κουτί με κάρτες, ένα ζάρι και μια κλεψύδρα. Κάθε κάρτα έχει μια εικόνα την οποία παρατηρεί ο ένας παίχτης για 10 δευτερόλεπτα, όσο διαρκεί το γύρισμα της κλεψύδρας. Στην συνέχεια την δίνει στο διπλανό παίχτη, ρίχνει το ζάρι και όποιον αριθμό ρίξει απαντά στην αντίστοιχη ερώτηση που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας. Αν απαντήσει σωστά, κρατάει την κάρτα, αν όχι... την επιστρέφει! Όποιος μαζέψει τις περισσότερες κάρτες, κερδίζει!



Είναι παιχνίδι παρατηρητικότητας, όπου παράλληλα μαθαίνεις και πράγματα για το αντίστοιχο θέμα. Μιας και ο junior λατρεύει τους δεινόσαυρους, έχουμε περάσει ήδη πολλές ώρες απασχόλησης! Έχουμε μάθει αρκετά από τα ονόματα των δεινοσαύρων ήδη ...όχι παίζουμε!! Εξπέρ θα γίνουμε!!

Για ρίξτε μια ματιά στο βιντεάκι για το πως παίζεται...



Εκτός του ότι αρέσει πολύ στον junior και στην αδερφή του, αρέσει και στην μαμά γιατί είναι ένα μαζεμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι, σε σκληρό κουτί με κάρτες σε σκληρό χαρτόνι και όλα μαζεμένα μέσα. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα με εκνευρίζουν τα παιχνίδια που έχουν τεράστια κουτιά και μέσα ουσιαστικά είναι άδεια, ή που αφού βγάλεις το παιχνίδι από το κουτί, αναγκαστικά χαλάει, και το παιχνίδι είναι χύμα μετά. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό και μαθαίνουμε παράλληλα!! 
Είναι πρακτικό μιας και άνετα μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το πάρεις μαζί παντού! Ένας τρόπος να απασχοληθούν τα παιδιά και εκτός σπιτιού! Happy kids, happy mommy!
 

Τα παιχνίδια αυτά βοηθάνε στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων των παικτών ενώ παράλληλα μαθαίνουν νέες πληροφορίες για τον Κόσμο, τα Ζώα, τους Δεινόσαυρους, το Διάστημα κλπ. Επιπλέον, τα παιχνίδια αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για λογοθεραπευτικούς σκοπούς καθώς αρκετοί κωδικοί απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών και τα βοηθούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν την ομιλία τους.



Η εταιρεία koutropoulos.gr λοιπόν, έχει μεγάλη ποικιλία σε έξυπνα, πρακτικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και μας προσφέρει 5 παιχνίδια BrainBox



5 νικητές από 1 BrainBox της επιλογής τους, 
από αυτά της φωτογραφίας!
Διαθέσιμα θέματα επιλογής:
ΑΒΓ, 
Φάρμα, 
Εικόνες, 
Παγκόσμια Ιστορία, 
Κόσμος, 
Διάστημα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
~ να κάνετε "Μου Αρέσει" στις σελίδες Kalli's blog και BrainBoxGreece,
~ να συμπληρώσετε την φόρμα παρακάτω,
~ να κάνετε κοινοποίηση την φωτογραφία που θα βρείτε στο facebook εδώ, δημόσια στο προφίλ σας.




Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 11 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο! 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Ελλάδας!
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο email τους!
Απαγορεύονται οι διπλές συμμετοχές

Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία koutropoulos.gr για την προσφορά της!!



koutropoulos.gr


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

* ΝΙΚΗΤΕΣ *

Elen Karida - Εικόνες
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ - Παγκόσμια Ιστορία
Δήμητρα Γαρνέλη - Η φάρμα 
ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΜΒΡΙΩΤΟΥ - Φάρμα
Μαργαρίτα Μαυριδου - Διάστημα ή Ιστορία



~~~~~~~~~~~~~~~
Χορηγός Επικοινωνίας του Διαγωνισμού μας:




15 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον αυτά τα παιχνίδια! Θα τα ψάξω εδώ σε μας Κύπρο μιας και δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθήσω να βρω πληροφορίες για την Κύπρο και θα σου στείλω!!

      Διαγραφή
    2. Κοριτσάκι επικοινώνησε στην σελίδα της εταιρείας BrainBox Games Greece για να σε ενημερώσουν ποια περιοχή κοντινότερη σε εσένα εξυπηρετεί που έχει τα παιχνίδια!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Κάλλη μου ειναι καταπληκτικό το δώρο σου!!!
    Ελπίζω να ειναι οκ η φόρμα γιατι είμαι απο κινητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ♥♥♥ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΤΟ ΑΒΓ.ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ FB=STELLA MALITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι καταπληκτικό δώρο! Ευχαριστούμε πολύ μακάρι να σταθώ τυχερή! 💞👍👍👌👗❤😍👑👗👑🔝💎😍💋💋💕 🍹🍹🌠💝🍹🌠💝🌠💋💋😍💕 😍😘😘💘💘💖💖💓💓😘😘😍😍💕 🎀 🎀💝 🍉💕🍉💝💕🍉💕👪🌠🌠🍉🎀💛💛

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο δώρο για τα παιδάκια μας.. Θα ξετρελαθουν αν είμαστε τυχεροί.. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία.. Να είσαστε καλά και τα καλύτερα εύχομαι για την σελίδα σας 💜
    Fb name : Sonia Labiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιο δώρο. Και το παιρνεις και στις διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια υπέροχα παιχνίδια.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.