Μάϊος,ο μήνας των λουλουδιών!!!

5:50 μ.μ.
Καλό μήνα φίλοι μας! Καλή πρωτομαγιά!

Επιτέλους φτάσαμε στον Μάϊο...τον αγαπημένο μας μήνα!Μήνας ολάνθιστος και ευωδιαστός,γεμάτος χρώματα και αρώματα!!! 


Ο καιρός έφτιαξε επιτέλους(όχι άλλο κοκκινόχωμα) και είναι ευκαιρία για βολτούλες στον υπέροχο ανοιξιάτικο ήλιο! Υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο για σας,όσο και για τα παιδιά σας... 
Μπορείτε να επισκεφθείτε την 60η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς και να επιλέξετε όμορφα φυτά και λουλούδια για να ανανεώσετε τις βεράντες και τους κήπους σας!





Επίσης, κάντε έναν περίπατο στην Αθήνα! Ναι,καλά ακούσατε...στο κέντρο της πόλης μας...περπατήστε μαζί με τα παιδιά σας στα σοκάκια της Πλάκας .Ξεναγήστε τα στην Ακρόπολη και στα μουσεία και πιείτε το καφεδάκι σας στο Θησείο!





Τέλος, οργανώστε μια ολοήμερη εκδρομή στον μοναδικό Αττικό ζωολογικό πάρκο,στα Σπάτα!!!θα ξετρελαθείτε...τόσα σπάνια είδη ζώων ,πτηνών και ερπετών,αλλά και τα υπέροχα δελφίνια,σας περιμένουν να τα δείτε από κοντά!μπορείτε να κάνετε το δικό σας πικ-νικ εκεί, να παίξετε με τα παιδιά σας και να ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας!








Γιατί στην ζωή μας,μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι με τα λίγα και τα απλά!!!!!! Να περάσετε όμορφα και να χαμογελάτε πάντα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.