Πασχαλινά καλαθάκια δώρα για τις δασκάλες μας!


Από την αρχή που ξεκίνησαν τα παιδάκια μου το Δημοτικό σχολείο, η σχέση με τις δασκάλες τους είναι άψογες! Είμαστε πραγματικά τυχεροί που έχουμε τέτοιες δασκάλες! Για αυτό, νιώθω πολλές φορές την ανάγκη να τους κάνω δωράκια συμβολικά για τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα ή στο τέλος της σχολικής χρονιάς!

Αυτή τη φορά, φτιάξαμε καλαθάκια από χαρτόνια και μοιράσαμε μερικά νηστίσιμα κουλουράκια και σοκολατάκια, μαζί με μία καρτούλα με ευχές!


Βοήθησαν τα παιδιά να φτιάξουμε τα κουλουράκια, με σχέδια, πεταλούδες, λουλούδια, φεγγαράκια, αστεράκια κλπ, και το καταευχαριστηθήκαμε! Την συνταγή μπορείτε να την δείτε εδώ!

Τα βάλαμε σε σακουλάκια τροφίμων και τα κλείσαμε με κορδέλες! Ροζ για την δασκάλα της κόρης, μπλε για την δασκάλα του γιού!

Σε κατάστημα super market είχαν εποχιακά είδη χειροτεχνίας και φτιάξαμε τα καλαθάκια που βλέπετε από χαρτόνια με μοτίβο από λουλούδια!

Συμβολικά δωράκια φτιαγμένα από τα παιδιά με πολύ πολύ αγάπη!


2 σχόλια:

  1. Υπέροχο το δωράκι των δασκάλων σας! Χμμμ, με έβαλες σε σκέψεις...εγώ δεν το είχα σκεφτεί για το Πάσχα, ενώ τα Χριστούγεννα είχαμε δωρίσει τα χειροποίητα αγγελάκια μας! Τι θα κάνω τώρα οεεεεο? Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμμμ κι εμένα με πριζώνεις για να κάνω ανάρτηση με προτάσεις για δωράκια δασκάλων τώρα το Πάσχα!!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.