Ζεστό μπεζ κραγιόν Grand Rouge

Χειμώνας πλέον και θέλουμε ένα πιο ζεστό χρώμα κραγιόν, για να ταιριάζει με την εποχή! Επέλεξα το Ζεστό Μπεζ από την σειρά Grand Rouge από Yves Rocher, για καθημερινή χρήση!




Αυτήν την σειρά κραγιόν την λατρεύω για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα έχει ενυδατική και βελούδινη υφή! Επιπλέον, έχει έλαιο Καμέλιας που αυτό το κάνει πιο λαμπερό και ζωντανό το χρώμα.



Στρώνει ομοιόμορφα στα χείλη τα οποία παραμένουν ενυδατωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ δεν νιώθεις πως κολλάνε, σε αντίθεση με τα περισσότερα ενυδατικά κραγιόν.
Το καλύτερο; Δεν περιέχει τον επικίνδυνο μόλυβδο! Άρα, είναι φιλικό προς εμάς!

Επίσης, λατρεύω την συσκευασία που είναι χρυσή, είναι τόσο elegant και ταυτόχρονα πρακτική που άνετα χωράει στο πιο μικρό τσαντάκι για να το έχουμε πάντα μαζί μας!
Η συγκεκριμένη απόχρωση του Ζεστού Μπεζ, είναι τόσο γλυκιά και κατάλληλη για καθημερινή χρήση! Απλά την λάτρεψα!


Επέλεξα την απόχρωση πράσινο αγαύης, της ελιάς όπως λέω, για τα νύχια μου σήμερα! Τα βερνίκια αυτά τα λατρεύω, γιατί είναι με φυτικές χρωστικές και επιπλέον το πινελάκι είναι τόσο πρακτικό που απλώνεται το βερνίκι πολύ εύκολα! Η σύνθεσή τους είναι τέτοια που στεγνώνει πολύ εύκολα, γυαλίζει και διαρκεί για αρκετό διάστημα!
Θα βρείτε πολλές αποχρώσεις στα βερνίκια, ακόμη και με εφέ τζελ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.