It's Pockee!


Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε την πιο super εφαρμογή για εξοικονόμηση χρημάτων για αγορές προϊόντων από τα περισσότερα super market! Η εφαρμογή Pockee ήρθε για να μας επιστρέψει χρήματα!

Οι περισσότερες αλυσίδες super market και εταιρείες συνεργάζονται με το Pockee και σου παρέχουν προσφορές σε προϊόντα. Αλλά περίμενε, έχει κι άλλο! Εάν είσαι χρήστης cosmote σε περιμένουν επιπλέον προσφορές!
Η εφαρμογή pockee δεν έχει σχέση με κουπόνια! Δηλαδή, αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα σου επιστρέφει χρήματα στον λογαριασμό σου ...μετρητά! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αρχικά κάνεις login στο pockee. Μπορείς να συνδεθείς είτε με τον λογαριασμό του facebook, του email ή της google. Τόσο απλό!
Μπορείς να δεις πλέον αναλυτικά τις προσφορές ανά κατηγορία, μεταξύ των οποίων προσωπική φροντίδα, χυμοί, γάλα, τυριά, κατεψυγμένα λαχανικά, δημητριακά, αλλαντικά, κρέας, ψάρι, κλπ.
Μπορείς να επιλέξεις ανά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από τα συνεργαζόμενα, για να δεις ακριβώς την προσφορά που ισχύει σε αυτό που εξυπηρετεί εσένα.


Κάθε φορά λοιπόν που ψωνίζεις από το super market, καταχωρείς την απόδειξή σου στην εφαρμογή pockee. Εφ' όσον έχεις επιλέξει τις προσφορές pockee, ενημερώνεσαι για το ποσό της επιστροφής που δικαιούσαι σε έναν ηλεκτρονικό κουμπαρά. Όποια στιγμή επιλέξεις εσύ, ζητάς κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό τραπέζης σου ή σε paypal.




Επιπλέον, την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις από το PlayStore στο κινητό ή το tablet σου, ώστε όπου κι αν είσαι να έχεις πρόσβαση και ενημέρωση στις προσφορές.






2 σχόλια:

  1. Κι εγώ το χρησιμοποιώ, είναι εξαιρετική εφαρμογή :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο δεύτερος μήνας που την χρησιμοποιώ και έχω ενθουσιαστεί! ^_^

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.