Αναζήτηση δώρου για την δασκάλα μας στο Νηπιαγωγείο...Help

3:13 μ.μ.

Έφτασε η στιγμή που αποχαιρετάμε στο Νηπιαγωγείο και πάμε Δημοτικό. Αν και λίγους μήνες γνωρίσαμε την δασκάλα μας, την αγαπήσαμε μιας και κάνει εξαιρετική δουλειά σαν δασκάλα αλλά είναι και υπέροχος άνθρωπος. Πρόθυμη να βοηθήσει όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς. 



Για αυτό σκέφτηκα να κάνουμε ένα δωράκι στην δασκάλα μας. Κάτι που να της μείνει αναμνηστικό. Και εδώ έρχεστε εσείς να με βοηθήσετε με τις ιδέες σας.

Έχουμε σκεφτεί τα παρακάτω...

- μίνι άλμπουμ για να βάλει φωτογραφίες με τα παιδιά
- δωροεπιταγή για αγορές καλλυντικών
- γλαστρούλα με λουλουδάκι διακοσμημένο από τα παιδιά...


...αλλά θα θέλαμε και άλλες ιδέες... αναμένω σχόλιά σας, φωτογραφίες, λινκ, οτιδήποτε! Ευχαριστώ!




5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Εμείς φέτος στη μια τη δασκάλα μας πήραμε ένα καλαθάκι με διάφορα αρωματικά σαπουνάκια, κρέμα σώματος και ένα άρωμα, σύνολο 40 ευρώ. Στη δασκάλα του μεγάλου μου γιου πήραμε ένα βιβλίο ( με κάρτα αλλαγής) και μια τσάντα, σύνολο 48 ευρώ. Τα πήραμε σαν ομαδικό δώρο , όλες οι μαμάδες μαζί. Πάντως και η δωροεπιταγή είναι πολύ ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα ! Εμείς ετοιμάζουμε ένα αλμπουμάκι που θα βαλουμε μέσα φώτο των παιδιων και ζωγραφια..αφιέρωση απο το καθε παιδι...μολις το ολοκληρωσω θα επανέλθω να σου βάλω link με φώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια θα ηταν ενα χειροποιητο αλμπουμ με φωτογραφιες απο τη σχολικη χρονια (αν ειναι δυνατο),αυτοκολλητακια, ζωγραφιες των παιδιων και τελος ευχες απο τα παιδια... η δωροεπιταγη ειναι ωραια ιδεα αλλα μου φαινεται λιγο απροσωπο και ψυχρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς φωτογραφίες των παιδιών, μιας και το θυμηθήκαμε αργά, είναι δύσκολο να προλάβουμε να ετοιμάσουμε. Αν και ομολογώ πως θα ήταν το ιδανικό μιας και θα ήταν από τα παιδιά! Μάλλον θα βολευτούμε φέτος με κάτι 'πρόχειρο' και όχι 'τόσο ιδανικό' και του χρόνου θα ήμαστε πιο προετοιμασμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι κι αν αποφασίσετε θα χαρεί πολύ. Δε θα πρότεινα πάντως εύκολα προσωπικά δώρα. Κάτι φτιαγμένο από το παιδί με μια όμορφη κάρτα, νομίζω ότι θα ήταν υπέροχη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.