"Μετά τα μεσάνυχτα, Manhattan #2", της Τατιάνας Τζινιώλη


Περίμενα από πέρσι για να βγει η συνέχεια της ιστορίας και χαίρομαι ιδιαίτερα που το έχω στα χέρια μου επιτέλους! Ο λόγος για το "Μετά τα μεσάνυχτα, Manhattan #2" της Τατιάνας μας, με πρωταγωνιστές τον Σεμπάστιαν και την Λέξι, η συνέχεια του "Ένα βράδυ, Manhattan #1"! Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πηγή.


Και σε αυτήν την ιστορία η Τατιάνα μας χάρισε μια υπέροχη ερωτική αφήγηση, που περισσότερο από όσο ποτέ μας περιγράφει με τρόπο τόσο προσγειωμένο, αλλά παράλληλα τόσο ρομαντικό, την ιστορία αγάπης του Σεμπάστιαν και της Λέξι!
Δεν λείπουν οι συγκινήσεις, οι ανατροπές, οι συναισθηματισμοί, αυτή η γλυκόπικρη γεύση που σου δίνει η ζωή σε κάθε τι, που όμως σε αποζημιώνει με την υπέροχη εξέλιξη, αφήνοντάς σε σε ανυπομονησία για την επόμενη συνέχεια στην ιστορία! Μα φυσικά θα υπάρξει συνέχεια...

Οι πρωταγωνιστές παλεύουν ο κάθε ένας ξεχωριστά για να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους φραγμούς, για να ζήσουν στο απόλυτο τον έρωτά τους. Άλλωστε, αυτό δεν κάνει η αγάπη; Σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερος και καλύτερος, αφού πρώτα έχεις νιώσει όμως και τον πόνο, και την ανασφάλεια, και τους προσωπικούς σου φόβους. Στο τέλος ...σε απελευθερώνει!

Το 2ο μέρος της ιστορίας δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το 1ο, παρά μας επιβεβαιώνει ότι η Τατιάνα ξέρει να αφηγείται! Έχει υιοθετήσει αυτό το είδος γραφής που συναντάμε σε μυθιστορήματα ξενόγλωσσα και χαίρομαι που υπάρχει η αντίστοιχη γραφή και σε Ελληνίδα συγγραφέα!


Περίληψη

Σεμπάστιαν
Πώς συνεχίζεις όταν χάνεις τον κόσμο σου;
Πριν έξι χρόνια έχασα τον δικό μου και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω.
Μέχρι που εκείνη
τα άλλαξε όλα.

Λέξι
Πίστευα πως όταν γύριζα από το Λονδίνο, τα πάντα θα ήταν όπως όταν έφυγα.
Τίποτα όμως δεν είναι.
Εκείνος είναι ο κολλητός του αδελφού μου.
Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις.
Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφική ιδέα.
Ή μήπως όχι;


Βιογραφικό Τατιάνας Τζινιώλη

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα κρύο µεσηµέρι Ιανουαρίου το 1987. Αφού θέλησε να γίνει αστροναύτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός και ψυχολόγος, τελικά κατέληξε στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Οµίλου ANT1 στο τµήµα σκηνοθεσίας. Για δύο χρόνια εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της οµογένειας της Αµερικής. Η κριτική κινηµατογράφου και η αρθρογραφία την είχαν ήδη κερδίσει όµως, και µερικά χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελµατικής Δηµοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφηµερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για τον µαγικό κόσµο των βιβλίων, το Book City. Το 2014 κυκλοφόρησε το e-book «Το Ηµερολόγιο µιας νύφης» και την ίδια χρονιά πραγµατοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας στον Ιανό, µε θέµα την αγαπηµένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της µυθιστόρηµα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, «Road Trip» και το 2016 το πρώτο µέρος της ερωτικής τριλογίας µε γενικό τίτλο Manhattan, «Ένα βράδυ». Λατρεύει τα κουνέλια, τα bagels και το word της, ειδικά τα ξηµερώµατα, όταν πάνω του δηµιουργούνται διάφορες ιστορίες.

Περισσότερα για εκείνη θα βρείτε στo: www.tatianaginioli.gr



2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρων ακούγεται, δεν έτυχε να διαβάσω ούτε το πρώτο, μπαίνει στην λίστα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η λίστα συνεχώς εμπλουτίζεται και να δω πότε θα προλάβω κι εγώ να διαβάσω όλα αυτά που θέλω!

      Διαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.