Ενυδατικό γαλάκτωμα με Αλόη



Η Αλόη αναμφίβολα είναι ίσως το πιο δημοφιλές προϊόν, είτε πόσιμο είτε σε καλλυντικό. Στην αγαπημένη μας εταιρεία Yves Rocher το βρίσκουμε σε προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου. Σήμερα όμως θα σας πω για το Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Αλόη σε σωληνάριο των 200ml!

Αφορμή ήταν η αλλαγή που είδα στο δέρμα μου αυτόν τον Χειμώνα, το οποίο έγινε πολύ ξηρό. Είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά στα χέρια. Πολλοί από εσάς ίσως να το αντιμετωπίζεται ήδη. Δέρμα που σε ορισμένα σημεία να ανοίγει, να είναι ερεθισμένο και να πονάει.
Καθόλου βολικό σε συνδυασμό με τα πολλά νερά και την εναλλαγή από το ζεστό στο κρύο και ανάποδα.



Κάτι τέτοιες περιόδους χρειαζόμαστε μια πιο άμεση αντιμετώπιση. Και αυτήν την βρήκα σε αυτό το Ενυδατικό Γαλάκτωμα με Αλόη!
Είναι ρευστό, με υφή βελούδινη και αρκετά λιπαρή. Εάν το χρησιμοποιήσετε στα χέρια, σαν κρέμα χεριών, ίσως να σας φανεί αρκετά λιπαρό και μέχρι να απορροφηθεί τελείως να νιώθετε μια διάφανη μεμβράνη να τα καλύπτει.

Όσο απορροφάει η επιδερμίδα το γαλάκτωμα φαίνεται άμεσα η αλλαγή και η ανακούφιση που χρειάζονται τα χέρια και κατ' επέκταση όλο το σώμα. Επιπλέον, αφήνει μια απίστευτη δροσιά στην επιδερμίδα και ελαφριά ευχάριστα αρωματισμένη.
Η απαλότητα παραμένει για πολύ περισσότερο και φυσικά επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή όσες φορές θέλουμε.

Το σωληνάριο μπορεί να είναι 200ml, αλλά χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα από κάθε άλλη κρέμα που έχουμε δοκιμάσει για να δούμε αποτελέσματα άμεσα. Άρα, διαρκεί και περισσότερο σαν προϊόν.
Μερικές ακόμη πληροφορίες που θεωρώ σημαντικές:

~ Περιέχει παραπάνω από 97% φυτικά συστατικά.
~ Το σωληνάριο έχει 25% λιγότερο πλαστικό από τα συνηθισμένα.
~ Δερματολογικά ελεγμένο.
~ Δεν περιέχει χρώμα, paraben και ορυκτέλαιο.

Το καταλληλότερο προϊόν για πολύ ξηρά δέρματα, που θα βρουν σίγουρα ανακούφιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.