Πορτοκάλι/Κουβερτούρα και Κανέλα, ένα γρήγορο γλυκάκι!


Κυριακή σήμερα και θέλαμε ένα γλυκάκι, απλό και γρήγορο με μια γερή δόση σοκολάτας όμως! Ανοίγουμε ντουλάπια και με ό,τι έχουμε φτιάχνουμε το γλυκό της ημέρας, με το all time classic άνθος αραβοσίτου με γεύση πορτοκάλι και μία κουβερτούρα!

Ο συνδυασμός πορτοκάλι και κουβερτούρα μου αρέσει πάρα πολύ οπότε ήταν εύκολος ο συνδυασμός. Χρειάστηκα:
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση πορτοκάλι
1 κουβερτούρα
μερικά κουλούρια κανέλας




Ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στο φακελάκι του άνθος αραβοσίτου, με την διαφορά ότι στο ζέσταμα προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια. And that's it!
Η κουβερτούρα λιώνει και ενώνεται με την κρέμα άνθους αραβοσίτου, ενώ παράλληλα τα αρώματα που βγαίνουν είναι απλά υπέροχα! Η κρέμα δένει όπως την συνηθίζουμε.

Για λίγο περισσότερη τσαχπινιά, είχα πολλά γυάλινα βαζάκια από μαρμελάδες. Αυτά τα βαζάκια έχουν πολλές χρήσεις! Αυτή τη φορά έγιναν μπολάκια για την κρέμα μας! Αλλά... πρώτα έσπασα σε μικρά κομμάτια από ένα κουλούρι κανέλας σε κάθε βαζάκι και από πάνω πρόσθεσα την κρέμα πορτοκάλι/κουβερτούρα.

Πως σας φαίνεται;;
Τα αρώματα του πορτοκαλιού σε συνδυασμό με της κουβερτούρας και στο τέλος το κουλούρι της κανέλας, απλά απογειώνουν τις γεύσεις σε ένα απολαυστικό συνδυασμό! Εννοείτε πως δεν έμεινε τίποτα...
Τόσο εύκολο και τόσο απλό, αλλά παράλληλα τόσο γευστικό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.