Ορός, ένα super food της επιδερμίδας!

Πριν σας πω για αυτόν τον Ορό, να σας πω πως παρ' όλο που προτείνω προϊόντα περιποίησης, προσωπικά χρησιμοποιώ τα απαραίτητα, δηλαδή καθαριστικό προσώπου, απολεπιστικό, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών. Αυτά. Έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου και η επιδερμίδα ζητάει κάτι παραπάνω.
Αυτός ο Ορός λοιπόν ήρθε για να μείνει, της σειράς Elixir 7.9!




Να πούμε τι κάνει ένας Ορός.
Είναι η συμπυκνωμένη κρέμα, με πλούσια συστατικά, για πιο άμεσα αποτελέσματα ακόμη και στις πιο χαμηλές στιβάδες της επιδερμίδας μας. Σας να λέμε, το super food της επιδερμίδας μας.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την κρέμα μας (ημέρας ή νύχτας) μετά τον Ορό, ενισχύεται η δράση της!

Συγκεκριμένα τώρα, αυτός ο Ορός της Elixir 7.9, χρησιμοποιώντας τον για 1 μήνα έχουμε ήδη αισθητή μείωση των ρυτίδων, ενώ το δέρμα δείχνει πιο φωτεινό!




Τον χρησιμοποιώ εδώ και μερικές εβδομάδες και ενώ στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική, τελικά δεν τον αποχωρίζομαι πλέον! Εάν γνωρίζεται την υπέροχη, διακριτική μυρωδιά της κρέμας ημέρας της Elixir, ο ορός έχει την ίδια ευχάριστη μυρωδιά. Η υφή του είναι ρευστή και βελούδινη, μόλις ακουμπήσει στο δέρμα μου λες και το ξυπνάει, νιώθοντας μια απίστευτη δροσιά και φρεσκάδα.
Απορροφάται αμέσως και μετά από λίγο μπορώ να βάλω την κρέμα ημέρας μου.

Το δέρμα μου το νιώθω ενυδατωμένο για πολύ περισσότερο και να αναπνέει! Ενώ, ήδη, έχει πιο ομοιόμορφη και ξεκούραστη όψη. Το καλύτερο;;
Τον Ορό και την Κρέμα Ημέρας τα βρήκα σε ειδική προσφορά σετ!

Για επιπλέον δράση λοιπόν, βάλτε τον Ορό στην καθημερινότητά σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.