Lip gloss και Βάλσαμο, 2σε1


Αυτό είναι ένα προϊόν έκπληξη! Συνδυάζει το lip gloss και το βάλσαμο χειλιών μαζί σε ένα! Θα λέγαμε πως είναι υγρό βάλσαμο για θρέψη και γυαλάδα στα χείλη!

Σε πρώτη φάση, θέλω να σας πω πως η απόδοση του χρώματος στο φυλλάδιο είναι εξαιρετική! Κι αυτό το διαπίστωσα συγκρίνοντας αυτά που έχω στα χέρια μου. Επέλεξα το ροζ παστέλ για πιο ουδέτερο και για πιο καθημερινή χρήση και το βιολετί για πιο ιδιαίτερο χρώμα.




Η συσκευασία είναι πολύ πρακτική με 7ml και πρακτικό απλικατέρ που απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα στα χείλη. Με το που ανοίγεις την συσκευασία καταλαβαίνεις μια διακριτική ευχάριστη μυρωδιά.
Παρόλο που το βιολετί είναι έντονο και βαθύ χρώμα, στα χείλη είναι πολύ πιο διακριτικό, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση και τονικότητα στο χρώμα των χειλιών. Το ροζ παστέλ είναι πιο ουδέτερο και σχεδόν δεν αφήνει χρώμα στα χείλη.



Και στις δύο περιπτώσεις όμως, λόγο σύνθεσης του προϊόντος με έλαιο κερασιού, δίνει την αίσθηση ότι φοράς lip gloss με τις ιδιότητες του βάλσαμου χειλιών. Τα χείλη ενυδατώνονται και σε καμία περίπτωση δε κολλάνε! Κάτι που σίγουρα είναι ένα θέμα όσο αφορά τα περισσότερα lip gloss.

Το εντυπωσιακό είναι η γυαλάδα που αφήνει που κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά!

Extra tip: εφαρμόστε από το κέντρο προς τα έξω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.