Γενέθλια στο νοσοκομείο...

Το ότι από αρχές Δεκέμβρη μας έχουν πιάσει όλες οι ιώσεις και οι γρίπες το ξέρουμε, το ότι χρειάστηκε να νοσηλευτούμε και στο νοσοκομείο για γαστρίτιδα δεν το είχαμε ξανά ζήσει και εύχομαι να μην το ξαναζήσουμε!

Εβδομάδες πριν ονειρευόταν η κόρη μου τα γενέθλιά της. Κοιμόταν και ξύπναγε με αυτή την σκέψη. Τι θα κάνουμε, που θα πάμε, με ποιες φίλες της, την τούρτα της, το κέρασμα στο σχολείο.

Όταν κάνεις σχέδια όμως ...ο Θεός γελάει, λέει ο λαός!


Ξημερώνοντας τα γενέθλιά της και αφού είχε περάσει ήδη ο αδερφός της γαστρεντερίτιδα, κόλλησα εγώ και στην συνέχεια εκείνη. Μόνο που εκείνη δεν έλεγε να σταματήσει τους εμετούς με ότι κι αν της δίναμε. Τελικά ξημερώματα κάναμε εισαγωγή. Με το που πήρε το δεύτερο μπουκάλι ορό άρχισε και ζωήρευε. Συνήλθε πολύ γρήγορα ευτυχώς και πλέον σπίτι ξεκουραζόμαστε και προσπαθούμε να αναπληρώσουμε δυνάμεις.

Στο νοσοκομείο σε όλους τους νοσηλευτές και γιατρούς έλεγε ότι είχε τα γενέθλιά της! Όλος ο όροφος ερχόταν για να της ευχηθεί!

Η ψυχούλα μου προσπαθούσε να το δει από την αισιόδοξη μεριά! Έπιασε φιλίες με ένα κοριτσάκι και παίζανε, είχαμε πάρει μερικά παιχνίδια και ξεχνιόταν...

Δώσαμε υπόσχεση όταν με το καλό γίνουμε τελείως καλά, θα πάρουμε μία τούρτα και θα σβήσουμε τα κεράκια μας!!
Το κέρασμα για το σχολείο όμως το είχαμε προνοήσει!! Γλυκά γλειφιτζουράκια όλο σοκολάτα από Simply and Wonderful!!




Δεν είναι υπέροχα και πρωτότυπα;;


Προσοχή όλο τον Μάρτιο με τις ιώσεις, γιατί όπως μας είπαν από το νοσοκομείο, θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Μακάρι να είναι το τελευταίο αυτό, όλα τα παιδάκια να είναι καλά και εμείς οι γονείς γεροί!




16 σχόλια:

  1. Καταρχήν περαστικά και αγύριστα! δεύτερον να την χαίρεσαι την κούκλα σου! δεν πειράζει για το πάρτι, έχετε πολλά χρονια μπροστά σας. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εμείς τα πρώτα γενέθλια του μαχαραγιού στο νοσοκομείο είμασταν και μάλιστα το μωρό πήρε για πρώτη φορά κορτιζόνη και πολύ είχα στεναχωρεθεί! και επειδή πάντα κάνω των παιδιών θεματικα πάρτι και αυτά ήταν τα πρώτα του γενέθλια που πάντα είναι ξεχωριστά το έφερα βαρέως! Ξέρεις κάτι ομως; ας είναι καλά τα αστέρια μας και θα αναπληρώσουμε στα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!! Δεν στεναχωρέθηκα για τα γενέθλια που έχασε, αλλά το ότι αυτό έτυχε να γίνει την ημέρα των γενεθλίων της!! Θα αναπληρώσουμε όπως λες άλλη φορά σε άλλη στιγμή... Να είναι καλά τα παιδάκια και τίποτα άλλο!!

      Διαγραφή
  2. περαστικά σας! ευτυχως πέρασε και εύχομαι απο δω και περα τελος οι ιωσεις! και να τη χαιρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ντίνα! Κι εγώ εύχομαι να τελειώσουν οι ιώσεις, να έρθει γρήγορα Καλοκαίρι και να μην έχουμε άλλα τέτοια!!

      Διαγραφή
  3. Μπραβο στο κοριτσακι σου που ειναι αισιοδοξο και δυνατο :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το παιδάκι μου, το αντιμετώπισε πολύ καλά όλο αυτό!!

      Διαγραφή
  4. Να την χαιρεστε την κορούλα σας, εύχομαι να μην ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο! Να ναι πάντα γέρη κ ευτυχισμένη! Θα περιμένουμε ανάρτηση με το super birthday party που θα της ετοιμασίες!!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε το super πάρτι... αν και μεταξύ μας δεν το βλέπω να τα καταφέρνουμε ...θα το προσπαθήσουμε όμως. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Περαστικά σας και να τα εκατοστήσει η πριγκηπέσσα
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενταξη δεν ειναι και οτι καλητερο να κανεις γενεθλια στο νοσοκομειο ομως ας προσπαθησουμε να το δουμε θετικα οτι δηλ ελεγε σε ολους για τα γενεθλια και σιγουρα οτι θα ειναι μια αναμνηση ακομη και ασχημη ! καλη αναρρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το είδαμε από την θετική πλευρά της υπόθεσης γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα μας βγαίνει όλη η κούραση. Σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  7. Περαστικά σας και να είναι πάντα γερή η μικρούλα σας!!!Να τη χαίρεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.