Τα απαραίτητα προϊόντα για το Καλοκαιρινό νεσεσέρ σας!

Τα άκρως απαραίτητα... Αυτά και μόνο αυτά πρέπει να περιέχει το Καλοκαιρινό μας νεσεσέρ! Είναι τα προϊόντα αυτά που θα ρίξουμε μέσα στην τσάντα μας για ένα διήμερο χαλάρωσης (για όλες εμάς που δε θέλουμε να κουβαλάμε μεγάλο όγκο προϊόντων περιποίησης μαζί μας), για ένα φρεσκάρισμα στη δουλειά, ή για έναν έκτακτο καφέ μετά από αυτήν.

Ξεχωρίσαμε αυτά που είναι καθημερινής αλλά και anytime χρήσης. 




*Προϊόντα καθημερινής περιποίησης:



- Σαμπουάν Monoi 2 σε 1 (χρησιμοποιείται και ως αφρόλουτρο), με υπέροχο άρωμα Γαρδένιας. Απαλό και διακριτικά αρωματισμένο.
 


- Ξηρό έλαιο Γαρδένιας Monoi. Το επιλέξαμε γιατί είναι πολυχρηστικό προϊόν. Προσφέρει ενυδάτωση, υπέροχο άρωμα στο δέρμα σας, προστατεύει τα μαλλιά από την αλμύρα και διατηρεί το μαύρισμα σας.
 


- Ενυδατικό γαλάκτωμα επανόρθωσης, για μετά την έκθεση μας στον ήλιο. Δίνει φοβερή ενυδάτωση στο δέρμα, το επανορθώνει και το βοηθά να ανακτήσει άμεσα την ελαστικότητά του! Πολύ βασική λεπτομέρεια είναι ότι με τη χρήση του αποφεύγεται η φωτογήρανση του δέρματος, η οποία είναι αρκετά εμφανής το Φθινόπωρο.


*Προϊόντα μακιγιάζ:


- Κρέμα προσώπου ΒΒ 6 σε 1. Ενυδατώνει και ομογενοποιεί την επιδερμίδα, σβήνει ατέλειες και λειαίνει την υφή του δέρματος, δίνει λάμψη και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις!  Και πολύ ανάλαφρη φυσικά! 


- Ρουζ σε απόχρωση τερακότας! Για να αναδεικνύεται την λάμψη σας πρωί και βράδυ.



- Μάσκαρα Μάσκαρα Metamorphose, με 88% φυτικά στοιχεία, εμπλουτισμένη με καστορέλαιο,  έντονα μαύρη χάρη στο φυτικό άνθρακα.



- Παστέλ μολύβι ματιών. Μη σας ξεγελάει όμως η λέξη ‘παστέλ’. Έντονα χρώματα, εμπνευσμένα από τα φυτά, που χρησιμοποιούνται ως eyeliner, khol αλλά και στο εσωτερικό του ματιού! 



*Όλα τα προϊόντα της Yves Rocher είναι Φυτικά, υποαλλεργικά, χωρίς ζωικά συστατικά και απαλλαγμένα από ουσίες όπως parabens, μόλυβδος και βαρέα μέταλλα. Ελέγχονται δερματολογικά και οφθαλμολογικά και έχουν ανακυκλώσιμες συσκευασίες! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.