E-table.gr


Πόσες φορές έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο για να αποφασίσετε που θα πάτε για φαγητό με τους φίλους σας; Έχετε σερφάρει στο διαδίκτυο, έχετε ψάξει ίσως σε κάποιο έντυπο οδηγό για εστιατόρια κλπ. Επειδή θέλουμε όσο χρόνο έχουμε στην διάθεσή μας για διασκέδαση να τον καταναλώνουμε μόνο για διασκέδαση, και να μην σπαταλάμε χρόνο στην αναζήτηση του τι και το πως, το e-table.gr είναι εδώ για να μας γλυτώσει χρόνο, και χρήμα!



Πάμε να το δούμε όμως από την αρχή...

Το e-table.gr είναι μία πλατφόρμα αναζήτησης για εστιατόριο στην περιοχή σας. Αριθμεί παραπάνω από 20 περιοχές στην Ελλάδα και περισσότερα από 1.700 εστιατόρια! Δεν προσφέρει όμως μόνο αυτό...

Για εσάς που θα ανοίξετε λογαριασμό χρήστη, μπορείτε να κάνετε κράτηση on line και να εκμεταλλευτείτε προσφορές και προνόμια!
Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα για να διαλέξεις, μιας και έχεις την δυνατότητα να δεις κριτικές άλλων χρηστών για εστιατόρια που επισκέφθηκαν, όπως και να γράψεις και την δική σου κριτική!
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ εστιατορίων που είναι ταξινομημένα ανά κατηγορίες, όπως με ζωντανή μουσική, με εικονική περιήγηση, βραβευμένα εστιατόρια, μπυραρίες, ταβέρνες, για brunch κλπ.
Η αναζήτησή σας μπορεί να γίνει ακόμη πιο αναλυτική όμως... ανά κουζίνα, περιοχή, στυλ, περιβάλλον, ή κατάλληλο ανάλογα την περίσταση.


Όλα τα παραπάνω παρέχονται εντελώς δωρεάν! Όμως δεν σταματάμε εκεί ...


Στο e-table.gr κερδίζετε πόντους κάθε φορά που κάνετε μία κράτηση, δίνετε την δική σας αξιολόγηση ή και προσκαλείτε φίλους να δοκιμάσουν την εφαρμογή e-table.gr. Οι πόντοι μπορούν να μετατραπούν σε χρήματα, τα οποία δωρίζονται σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, μεταξύ των οποίων Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Κιβωτός του Κόσμου, Μαζί για το Παιδί, Το Χαμόγελο Του Παιδιού κλπ.

Ο συνιδρυτής του e-table.grΚώστας Σαριδάκης με αφορμή τη νέα αυτή πρωτοβουλία δήλωσε: «Μέχρι σήμερα οι χρήστες μας χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία μας είτε λόγω της ευκολίας στη διαδικασία αναζήτησης και κράτησης είτε για τις δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις που προσφέρει. Με την ενέργεια αυτή προσθέτουμε έναν ακόμα λόγο για να το κάνουν συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους συνανθρώπους μας.»

Το e-table.gr είναι πολύ εύκολο στην χρήση του! Κατεβάστε και το application για να ενημερώνεστε πάντα όπου κι αν είστε! Κάντε σήμερα την εγγραφή και την κράτησή σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.