Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 ~ Τάσεις μόδας, της Μάιρας Σαμαρά

Καλοκαίρι! Φέτος κορίτσια μου ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο λάμψη και χρώμα!
Στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2016 η μόδα μπορεί να δίνει έμφαση στην φυσική ομορφιά αλλά δεν ξεχνάει πως μερικές φορές θέλουμε το κάτι ξεχωριστό που θα δημιουργήσει μυστήριο, ένταση βλέμματα θαυμασμού. Στις γνωστές πασαρέλες οίκων μόδας είδαμε το διαχρονικό κόκκινο, τα σκούρα χρώματα και το χρυσό στα χείλη ενώ στις σκιές προτείνονται και έντονα παιχνιδιάρικα χρώματα για ένα τελείως ξεχωριστό στυλ.


Το θέμα όμως κατά τη γνώμη μου είναι να έχουμε ένα μακιγιάζ που πάνω από όλα μας πηγαίνει και μετά να ακολουθούμε τη μόδα!  
Παρακάτω παραθέτω κάποιες από τις νέες τάσεις που θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο να τις προσπαθήσετε έστω και βλέπετε αν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα!

Σε γενικές γραμμές οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 καλύπτουν όλα τα γούστα και μας προκαλούν να πειραματιστούμε πάνω σε καινούριες ιδέες. Τέλος, οι παρακάτω ιδέες δεν αφορούν μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών αλλά φροντίζουν να κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική, σέξι και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση! Εμπιστευτείτε με!



1. Γκλίτερ στα μάτια
Το καλοκαίρι του 2016 θα απολαύσουμε τα γκλίτερ στα μάτια για αστραφτερό αποτέλεσμα. Θέλουμε λάμψη παντού! Σε τονισμένα ζυγωματικά με bronzer, στα χείλη με λαμπερά gloss και φυσικά στα μάτια! Τα γκλίτερ επέστρεψαν δυναμικά και φαίνεται να χρησιμοποιούνται παντού! Χρησιμοποιήστε τα στις σκιές και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό στυλ. Άλλα πιο χοντροκομμένα και άλλα σε πιο λεπτή σκόνη καλύπτουν τόσο εκκεντρικές εμφανίσεις όσο και πιο κλασικές. Πέρα από τα κλασσικά χρώματα χρυσό και ασημί μπορείτε να δοκιμάσετε μπλε και μοβ για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις!!


2. Γατίσιο βλέμμα:
Απίστευτα σέξι το γατίσιο βλέμμα! Αποκτήστε το βλέμμα της γάτας με την βοήθεια του μακιγιάζ και σαγηνεύστε! Οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2016 μας συστήνει να το χρησιμοποιήσουμε ανεπιφύλακτα. Εφαρμόστε το eyeliner δημιουργώντας λεπτή και ανοδική γραμμή τονίζοντας την ναζιάρικη πλευρά του εαυτού σας. Κατά την γνώμη μου το μαύρο χρώμα είναι ιδανικό για αυτό το look!


3. Χρυσό στα χείλη και στα μάτια
Η μόδα προτείνει το χρυσό τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια για εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή. Κολακεύει όλα τα χρώματα μαλλιών, ιδανικό για τις κοκκινομάλλες και τις μαυρομάλλες! Το χρυσό μας θυμίζει κάτι αριστοκρατικό και η λάμψη του κάνει τις γυναίκες να το λατρεύουν. Χρυσό στα χείλη για τις πιο τολμηρές και μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια!
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε μαύρο Smokey με πινελιές χρυσού!


4. Μεταλλικό μακιγιάζ
Ό,τι πιο hot φέτος είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ! Αποχρώσεις του χρυσού, ασημί, μπλε, πράσινο της ελιάς είναι μόνο μερικές από την μεγάλη γκάμα!Κατά την γνώμη μου δοκιμάστε το για βραδινό μακιγιάζ και αν δεν έχετε σταθερό χέρι δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς φέτος είναι της μόδας τα απρόσεκτα μάτια χωρίς ακρίβεια στις γωνίες!!Μπορείτε να συνδυάσετε και με ματ κραγιόν π.χ σε ροζ απόχρωση ( ασημί σκιά στα μάτια) για πιο girlie style! Το καινούργιο είναι πάντα απροσδόκητο όμως αξίζει να το τολμήσετε!


5. Γαλαζοπράσινο χρώμα στα μάτια (aquamarine)
Μεγάλη τάση της μόδας για το καλοκαίρι μας είναι τα έντονα μάτια σε αποχρώσεις μπλε, πράσινο και φυσικά ο συνδυασμός τους! Μην φοβάστε να το τολμήσετε καθώς είναι ιδανικό για όλα τα χρώματα μαλλιών και επιδερμίδας!! Το συνδυάζουμε με απαλό nude κραγιόν ή gloss όπως επίσης με έντονο κοραλλί ή και φούξια!!


6. Negative space eyeliner
Το θυμάστε στα νύχια? Ήρθε η σειρά του και στο μακιγιάζ! Μιλάμε για μαύρη γραμμή eyeliner, όποια κοπέλα θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μαλακό μαύρο μολύβι αρκεί να είναι αδιάβροχο και να μην μουτζουρώνει! Ξεκινάμε βάζοντας μια σκιά σε ματ ή shimmer υφή, φυσικά απαλό χρώμα και συνεχίζουμε με το eyeliner. Τα χείλη σε αυτή τη περίπτωση τα έχουμε απαλά βαμμένα με ένα nude κραγιόν ή ένα διάφανο gloss ίσα ίσα για λάμψη! Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή για τις πιο τολμηρές του φούξια κραγιόν που προσωπικά είναι αγαπημένο μου!


Φρύδια:
Τα φρύδια πλέον, όχι απλώς μένουν φυσικά παχιά αλλά γεμίζουν και με επιπλέον σκιά και μολύβια..αν  το στυλ σας το επιτρέπει, τολμήστε το αν όμως δε νιώθετε βολικά επειδή δίνει άγρια όψη αυτό το trend πρέπει να το προσέξετε... Εκτός αν είστε κάτω από 30, οπότε όλα επιτρέπονται! 



Μάιρα Σαμαρά, make up and nail artist
Επικοινωνία:
facebook page : Maira nails


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Your comments make me smile :-)

Από το Blogger.